TEL +31 527 680800
ennlsv

Jansen Transport uit Urk ontvangt Keurmerk Transport en Logistiek

Keurmerk Transport & LogistiekJansen Transport uit Urk heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen. De transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen. Het Keurmerk werd uit handen van TLN overhandigd aan mede eigenaar Hans van Lenten.

Jansen Transport is gespecialiseerd in het vervoer van koel- en vriesproducten. Vanuit de thuisbasis Urk verzorgt de ondernemer dagelijks transporten van en naar diverse bestemmingen in Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, België en Nederland. De afgelopen jaren heeft de vervoerder haar activiteiten verder uitgebreid en richt zich tegenwoordig naast vervoer en opslag, ook op overslag en douane-expediteur. Ruim zes jaar geleden is hiervoor een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen om de service en dienstverlening voor de klant verder te kunnen verbeteren. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het keurmerk wordt voldaan. Jansen Transport wil zich met dit keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor ondermeer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Meer informatie over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle keurmerkhouders: www.keurmerktenl.nl


Online temperatuurbewaking in koeltrailers

Na een kort testtraject in onze geconditioneerde wagens hebben we deze voorzien van online temperatuurregistratie van T Comm.
Door hogere eisen van opdrachtgevers en instanties nam de behoefte aan inzicht in de transportcondities toe.
De draadloze systemen van T Comm bieden ons realtime inzicht in het temperatuurverloop in de koelwagens.
Bij temperatuurschommelingen kan direct ingegrepen worden.
Na een rit kunnen we onze klanten direct voorzien van een temperatuurrapportage.

Lees meer via www.t-comm.nl.


Op de valreep van 2013 gecertificeerd

Op woensdag 11 december 2013 heeft er een audit plaatsgevonden in het kader van Keurmerk Transport Logistiek.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, iets wat wij als Jansen Transport al jaren uitdragen en nu dus is bekroond met een certificaat.

     tln_keurmerk_logo_rood

Meer informatie over het Keurmerk Transport & logistiek vind u op de site keurmerktenl.nl 


Geslaagde test met temperatuurregistratie systeem.

Na een korte test periode van het online temperatuur registratie systeem van T-comm heeft Jansen Transport besloten om over te gaan tot de aanschaf van dit systeem. Door de steeds hogere eisen die opdrachtgevers en de verschillende voedselveiligheid en ISO certificaten opleggen, is gebleken dat dit systeem aan alle gevraagde voorwaarden kan voldoen. Alle materiaal zal in de komende week worden voorzien van deze apparatuur, waarna Jansen Transport 24/7 de temperatuur kan bewaken en zo te waarborgen, dat het transport van u producten bij ons in veilige handen is.

20130924_100703   20130924_093346

20130924_095424


Test met realtime trailer monitoring van T-Comm

Vanaf vandaag is er een trailer voorzien van een temperatuur registratie systeem van T-Comm.

T-Comm Tracking & Tracing B.V. is specialist op het gebied van temperatuurregistratie voor de Transport & Logistieke sector. De roots van de oprichters van T-Comm liggen in de koeltransportsector. Jarenlange ervaring in en passie voor de koeltransport hebben geleid tot de ontwikkeling van ons draadloze trailermonitoringsysteem. Het hoofdkantoor van T Comm staat in Zoetermeer, daarnaast hebben we een vestiging in Boston, USA en opereren we in geheel Europa.

Het innovatieve T Comm systeem is ontwikkeld om uw trailers en containers te monitoren en zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten. Het systeem meet, registreert en maakt realtime inzichtelijk waar uw trailers zijn en wat de vervoerscondities zijn. U kunt eenvoudig voldoen aan de eisen van HACCP. Met behulp van actuele data die wij verzamelen zoals temperatuur en deuropeningen, bieden wij u bewijsvoering dat uw bedrijfskritische processen onder controle zijn.

Link: t-comm.nl


Cosmo Trucks Zwolle levert euro 6

Deze keuze is tot stand gekomen, mede door de jaren lange prettige samenwerking en de goede prijs/kwaliteit verhouding .

Volledig bericht :Cosmo Trucks Zwolle levert euro 6


Jansen Transport, Erkend Leerbedrijf

In het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs is Jansen Transport gecertificeerd als Leerbedrijf en mag leerlingen opleiden voor de beroepskwalificatie : Chauffeur goederenvervoer.

Certificaat : VTL Leerbedrijf


Keurmerk Transport & Logistiek

Jansen Transport start in september 2013 met het begeleidingsprogramma van het keurmerk Transport & Logistiek in samenwerking met TLN-consultancy

Keurmerk Transport & Logistiek


 • Jansen Logistics B.V.

  De Hors 1
  8321 WS Urk
  Holland
  Tel: +31 527 680800
  Fax: +31 527 680808
  info@jansentransport.nl
  www.jansentransport.nl